Informatiemanagement


De All Integrated 360° Quick scan sticky icon

De All Integrated Quick Scan is een eerste inventarisatie van uw totale informatievoorziening. Hiermee kan snel en goedkoop de gezondheid van uw informatievoorziening worden vastgesteld en kunnen verbeterpunten in kaart worden gebracht. De integrale en objectieve analyse leidt vrijwel altijd tot verbeteringen en kostenbesparingen. Veelal hebben 80% van de gegeven adviezen, slechts een terugverdientijd van enkele weken of maanden.

ALL INTEGRATED Interim- en Projectmanagement

Naast inhoudelijke dienstverlening, levert All Integrated ook diensten op het gebied van Interim Management, Projectmanagement en veranderprocessen. All Integrated werkt hierbij vanuit een bedrijfskundige optiek. Centraal hierbij staan de diensten, services en/of producten die moeten worden geleverd en de manier waarop de informatie-architectuur wordt opgezet, ingericht en gerealiseerd. All Integrated structureert de processen die benodigd zijn voor ontwikkeling, realisatie en beheer, en belegt verantwoordelijkheden. Organisatorisch wordt de organisatie ingericht en de medewerkers begeleid. Bijzondere aandacht wordt hierbij besteed aan zaken als inzicht in de behoeften en situatie van de klant, samenwerking, motivatie, resultaatgerichtheid en kennisdeling. Daarnaast moeten leveranciers gemanaged en een governance structuur worden ingericht.

Hoe kunt u ons bereiken

ALL INTEGRATED is het best bereikbaar via ons Contactformulier.  Als u deze volledig invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Adresgegevens ALL INTEGRATED
Zondaghof 16
1335 LC Almere
Tel: 036-8803721
Email: info@all-integrated.nl
WEB: http:\\www.all-integrated.nl

KvK nr.: 32153607
BTW nr.: NL001946040B33

Werkwijze van ALL INTEGRATED

ALL INTEGRATED is een no-nonsens bedrijf. Geen dikke rapporten, geen hoofdstukken vol met bedrijfsbeschrijvingen over uw bedrijf (wij kunnen alleen maar opschrijven wat u heeft verteld, maar daar heeft u ons niet voor nodig).
De oplossingen die ALL INTEGRATED levert zijn:
• Zo simpel mogelijk
• Modulair van opzet
• Daar waar mogelijk gebaseerd op open standaarden
• Ondersteunend aan uw bedrijfsprocessen
• Op elkaar afgestemd (Dit is ook de basis voor onze naam, ALL INTEGRATED)
• Kosten efficiëntDoelgericht
• geaccepteerd in de organisatie.

Welkom op de website van ALL INTEGRATED

Het up to date houden en verbeteren van de informatievoorziening is cruciaal voor uw onderneming. Om dit optimaal te kunnen uitvoeren zijn; overzicht in de bedrijfsprocessen, inzicht in organisatieprocessen en kennis van eventueel geautomatiseerde hulpmiddelen noodzakelijk. Een dergelijke tijdrovende klus, waarbij specifieke competenties nodig zijn, kunnen wij voor u uitvoeren en coördineren.Ook zijn er ICT-projecten die de kennis of capaciteit binnen uw onderneming te boven gaan. In deze situaties wilt u om de tafel met een ervaren sparringpartner die u verder kan helpen. Om samen de meest efficiënte weg naar uw doel te realiseren. Wij weten als geen ander hoe goede informatievoorziening een middel kan zijn om uw organisatie slagvaardiger te maken. En uw concurrentiepositie te verbeteren.

Informatievoorziening, management en automatisering