Informatiserings en automatiserings thema's


Hieronder treft u voorbeelden van afwegingen die u met betrekking tot uw informatisering en/of automatisering zou kunnen maken. De onderwerpen in deze lijst moeten als voorbeelden worden gezien. Ze geven een indicatie van afwegingen waar u rekening mee moet/kan houden bij het inrichten van uw informatievoorziening en/of automatisering. De lijst is verre van uitputtend en ook niet elk punt is in elke situatie van toepassing of relevant. Anderzijds blijkt voor elk van de genoemde componenten/voorbeelden dat ze afhankelijkheden hebben met andere componenten en soms, een hele keten vormen. Juist ons inzicht in deze afhankelijkheden vind u terug in onze naam ALL INTEGRATED. Wij bij ALL INTEGRATED kunnen u helpen bij het opstellen van de voor u belangrijke onderwerpen en bij de overwegingen die aan eventuele beslissingen te grondslag liggen. Uiteraard helpen we daarna graag bij de realisatie en implementatie van mogelijke beslissingen.

Blader op uw gemak door de voorbeelden heen. 

Als u dergelijke situaties of behoeften in uw eigen organisatie herkent, en deze ook structureel wilt aanpakken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ‪036-8803721‬.
Onderstaande lijst is slechtst een indicatie van onderwerpen waarbij ALL INTEGRATED u kan ondersteunen. Schroom niet om voor elk ander informatiserings- of automatiseringsvraagstuk contact met ons op te nemen.

Klik hier voor ons contactformulier, of bel 036-8803721

Informatievoorziening, management en automatisering